Twój KLIK w reklamię utrzymuje forum! Wyłącz program blokujący!

Układ elektrycznyCAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Awatar użytkownika
BorysBD
Forumowicz
Posty: 72
Rejestracja: 24 cze 2015, o 12:12
imie: Tomasz
Silnik: Z20LEH
Wyposażenie: OPC
KM: 240
Województwo: Małopolskie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: BorysBD » 25 paź 2016, o 12:42

Latest post of the previous page:

No właśnie zdjęta. Nie moze sie połączyć z modułem. Myślałem że uwalony ale w aucie wszystko co mialem ustawione działa ;p



Awatar użytkownika
marti_ns
Forumowicz
Posty: 96
Rejestracja: 5 kwie 2014, o 17:21
imie: Marcin
Silnik: Z19DTL
Wyposażenie: Edition
KM: 101
Województwo: Małopolskie
Lokalizacja: Krościenko nad Dunajcem
Kontaktowanie:

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: marti_ns » 25 paź 2016, o 17:51

No to pobierz "usbdeview" połączenie odinstaluj wszystkie urządzenia Cansmartmodule, st32 i inne związane z modułem i zainstalować jeszcze raz pobierz sterowniki z sieci, aha i w paczce z beta 11 jest nowy konfigurator, jego użyj

Awatar użytkownika
zomeroorm
Początkujący
Posty: 5
Rejestracja: 26 lis 2016, o 09:25
imie: Mateusz
Silnik: Z17DTH
Wyposażenie: Cosmo
KM: 101
Województwo: Łódzkie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: zomeroorm » 26 lis 2016, o 09:28

Witam,
rozwiązał ktoś problem, z brakiem włączenia się świateł do jazdy dziennej na halogenach (w trybie auto)?

BarteQ
Forumowicz
Posty: 120
Rejestracja: 29 sty 2016, o 18:59
imie: Bartek
Silnik: Z20LEL
Wyposażenie: Sport
KM: 170
Województwo: Mazowieckie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: BarteQ » 26 lis 2016, o 11:47

tak, ustaw sobie w module żeby się włączały jak pokrętło jest ustawione na 0, ja mam tak u siebie i jak ustawię pokrętło na auto to normalnie sie załączają :D Ja mam pytanie trochę z innej beczki, da się ustawić na dłuższy okres funkcję leaving home?

Awatar użytkownika
zomeroorm
Początkujący
Posty: 5
Rejestracja: 26 lis 2016, o 09:25
imie: Mateusz
Silnik: Z17DTH
Wyposażenie: Cosmo
KM: 101
Województwo: Łódzkie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: zomeroorm » 28 lis 2016, o 08:18

BarteQ pisze:tak, ustaw sobie w module żeby się włączały jak pokrętło jest ustawione na 0, ja mam tak u siebie i jak ustawię pokrętło na auto to normalnie sie załączają :D Ja mam pytanie trochę z innej beczki, da się ustawić na dłuższy okres funkcję leaving home?


Dzięki bardzo w końcu zadziałało ;) No masz tam czas ustawiania długości świecenia ( no chyba ze chcesz dłużej niż 90s, to nie wiem jak to zmienić) ;P

Awatar użytkownika
JarosPL
Forumowicz
Posty: 51
Rejestracja: 8 gru 2016, o 15:17
imie: Jarosław
Silnik: Z17DTJ
KM: 110
Województwo: Lubelskie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: JarosPL » 25 gru 2016, o 22:18

Witam,
A ja mam pytanie czy da radę ten moduł ogarnąć "doświetlanie zakrętów" halogenami, czasami się taką funkcje spotyka w samochodach?

BarteQ
Forumowicz
Posty: 120
Rejestracja: 29 sty 2016, o 18:59
imie: Bartek
Silnik: Z20LEL
Wyposażenie: Sport
KM: 170
Województwo: Mazowieckie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: BarteQ » 26 gru 2016, o 12:59

Z tego co mi wiadomo to halogeny w astrze są "na jednej szynie" i dlatego nie da się ustawić doświetlania zakrętów, w Vectrze można. Jedynie co to można ustawić w module że gdy jest włączony wsteczny bieg to zapalają się halogeny

Awatar użytkownika
JarosPL
Forumowicz
Posty: 51
Rejestracja: 8 gru 2016, o 15:17
imie: Jarosław
Silnik: Z17DTJ
KM: 110
Województwo: Lubelskie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: JarosPL » 26 gru 2016, o 16:02

Ok, dzięki za odpowiedź już wszystko wiem :)

walderama
Początkujący
Posty: 9
Rejestracja: 15 paź 2016, o 15:50
imie: Seba
Silnik: Z16XER
Wyposażenie: Classic III
KM: 116
Województwo: Wielkopolskie

Re: CAN SMART MODULE - polski odpowiednik Happy Light Show

Postautor: walderama » 27 gru 2016, o 22:47

sprawdzał ktoś czy w ustawieniach w can smarcie działa ustawienie sygnału dźwiękowego? dzis dla testow ustawiłem animacje i sygnał dźwiękowy i niestety brak reakcji klaksonu, czy ktoś może potwierdzić działanie czy jest jakiś błąd?

Reklama wspiera funkcjonowanie naszego forum, więc (...) kliknij


Wróć do „Układ elektryczny”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości